UNIEK IN NEDERLAND! LIVE CONCERTEN VAN ASHER QUINN & KERANI

35

492527“Eén grote healing” en “really amazing”..zo werden de concerten van Asher Quinn en Kerani in oktober en december 2012 en 2013 beschreven. (Lees hierde recensies uit de krant) Reden genoeg om deze fantastische en charismatische zanger wederom uit te nodigen: op veler verzoek geeft hij weer concerten op 16, 17 & 18 mei 2014!

Asher Quinn is een singer-songwriter uit Londen; zanger van zijn eigen spirituele, dieprakende, tedere en rake ballads met al vele schitterende en ontroerende cd’s op zijn naam.

In zijn muziek komen thema’s als de liefde en het openen van het hart voor innerlijke waarheden steeds weer naar voren. Zijn inspiratie put hij uit zijn Hogere Zelf, de mythologie, het sjamanisme, het soefisme en diverse andere stromingen en religies, maar ook uit de grote troubadours Leonard Cohen en Bob Dylan. Zijn muziek, de klanken en zijn warme stem raken je hart en zoals velen zeggen: “dit komt echt binnen!” Zelf merken we in de winkel, wanneer we de muziek van Asher aan hebben staan, dat men stil staat en echt luistert en eigenlijk vrijwel direkt geraakt wordt door zijn muziek en warme stem.

Kerani is een, inmiddels internationaal bekende, componiste die tijdens haar eerdere optredens onze bezoekers heeft verrast  Prachtig gecomponeerde nummers waar je stil van wordt! Kerani verzorgt tijdesn alle drie de concerten een optreden.

De zaal is een half uur voor  aanvang van de concerten geopend. .Na afloop van het concert Meet & Greet !!! Voor een voorproefje van de muziek van Asher Quinn verwijzen we je graag naar de website http://www.asherquinn.co.uk.

Tickets voor Hellevoetsluis en Strijen kosten € 20,00, tickets voor Beek zijn € 17,50. Toegangskaarten  zijn te bestellen in de winkel van Spiritual Balance, via telefoon 078-6735893/ 06-53518321, via email info@spiritualbalance.nl en via de website van Asher Quinn, www.asherquinn.co.uk  Geef svp duidelijk aan hoeveel kaarten je wilt reserveren en voor welke datum. Na ontvangst van de betaling sturen we de kaarten per email toe.


ACTIE! OP VERTOON VAN UW TICKET ONTVANGT U 10% KORTING OP UW DINER & DRANKJES BIJ RESTAURANT PINOKKIO, BOOMPJESSTRAAT 5, STRIJEN. RESERVEREN NOODZAKELIJK TEL 078-6747400


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.