Uw zolder opruimen levert geld op… Doe goed met HoekschGoed!

107

Begin april is Annette de Heus, woonachtig te Strijen, gestart met haar website www.hoekschgoed.nl. HoekschGoed bemiddelt in de verkoop van uw tweedehands goederen.foto Annette

Herkent u dit?: U heeft nog spullen op zolder of in de schuur staan die u wilt opruimen maar u vindt het eigenlijk zonde om deze goederen weg te gooien. U ziet verkoop via Marktplaats niet zitten want u heeft geen zin in spullen fotograferen, mensen aan de deur, etcetera.HoekschGoed is dan op zoek naar u!

HoekschGoed verzorgt via haar website uw verkoop van A tot Z. Het enige dat u hoeft te doen is uw goederen aanbieden aan HoekschGoed en uw deel van de  verkoopopbrengst in ontvangst te nemen. U kunt er ook voor kiezen uw opbrengst te doneren aan een Hoeksche Waards Goed Doel. HoekschGoed werkt hier voor samen met de Voedselbank Oud-Beijerland, Stichting Vrienden van Zorgwaard en Hoeksche Waard Runners (Roparun). U kunt ook uw eigen Goede Doel creeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw sportvereniging of een schoolproject van uw kinderen.

HoekschGoed.nl biedt een assortiment eersteklas tweedehands goederen tegen een piekfijne prijs! Het huidige assortiment is grotendeels in te delen in Huis en Inrichting – Kleding – Kind / Speelgoed, maar u kunt bij HoekschGoed ook terecht voor uw tweedehands ‘nieuwe’ fiets, dvd-harddisk recorder of professioneel senioren-bed.

Ons motto: Doe goed met HoekschGoed!

  • Doe goed voor jezelf -> een deel van de opbrengst is voor uzelf als aanbieder van goederen
  • Doe goed voor een ander -> uw goed krijgt een nieuw leven bij de koper
  • Doe goed voor maatschappij / milieu -> u stimuleert het hergebruik van goederen
  • Doe goed voor een Goed Doel -> u  kunt uw opbrengstdeel doneren aan een Goed Doel

Heeft u tafels, kasten, lampen, kleding, speelgoed of andere spullen welke een tweede leven zeker waard zijn? Neemt u dan contact op met HoekschGoed via info@hoekschgoed.nl of bel 06-19293011.

Meer weten? Ga naar www.hoekschgoed.nl of volg ons via www.facebook.com/hoekschgoed. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.