Mooie fotoserie van zaterdag 28 juni van de Country Fair Hoeksche Waard in Strijen

15

IMG_4240STRIJEN – Van vrijdag 27 juni 2014 tot en met zondag 29 juni 2014 vindt in Strijen voor de 8ee keer de Country Fair Hoeksche Waard plaats.  Tijdens dit weekend staan Buiten Beleven & Paardensport  samen centraal. Eèn van de vaste fotograven van Strijen Info Marc van der Stelt van MS Fotografie maakte op zaterdag 28 juni een mooie sfeerimpressie van dit grote evenement.

Het thema “Buiten Beleven” zegt in twee woorden waar dit evenement voor staat. Beleef het buitengevoel in al haar facetten, met exclusief geselecteerde standhouders die hun stands  en kraampjes sfeervol hebben ingericht op het prachtige landgoed aan de Broekseweg te Strijen. Deze buitenfair is boordevol streekproducten, inrichting van huis en tuin, veel aandacht voor kunst, bijzondere kleding, cultuur en nog veel meer.  De sfeervolle en gemoedelijke Country Fair Hoeksche Waard te Strijen is inmiddels een begrip bij buitenleven liefhebbers, levensgenieters en paardensportkenners. Naast uitgebreide aandacht aan het buitenleven zijn er ook verschillende demonstraties , activiteiten en optredens voor zowel volwassenen

Bekijk hieronder de fotoserie genomen door MS Fotografie

Hippische Dagen Strijen

Gedurende de Country Fair Hoeksche Waard wordt op een ander deel van het terrein De Hippische Dagen Strijen georganiseerd. Dit grootste paardensportevenement van Zuid-Holland heeft een omvangrijk programma met dit jaar weer op vrijdag 27 juni  : de Centrale Keuring  van de KWPN van Zuid-Holland, de PAVO cup (jonge dressuurtalenten), de ISAH cup (jonge springpaarden). Dit jaar starten er gedurende drie dagen een record aantal van 1500 paarden en pony’s bij  talloze spring,-  en dressuurwedstrijden in de klasse B t/m Z2/ZZ .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.