Opendag Landgoed De Peerdegaerdt in Strijen goed bezocht

40

IMG_5267Strijen –  Zaterdag 12 juli opende Landgoed de Peerdegaerdt in Strijen haar poorten voor het publiek. Bezoekers van de Open Dag konden de sfeer komen proeven en genieten van alles wat op dit landgoed te beleven is. Middenin de polder de Nieuwe Klem gaat achter deze poorten een onverwachte schoonheid aan natuur en cultuurhistorie schuil. Friese paarden graasde in de boomgaard en de schitterende tuin was op deze dag een ware lust voor het oog.

Tijdens verschillende workshops konden bezoekers kennis met paardencoaching, grondwerk met paarden, het kweken van eetbare paddestoelen en het maken van insectenhotels. Kinderen konden onder meer terecht voor ponyritjes, het borstelen en verzorgen van pony’s en het uitpluizen van uilenballen.

Een kleinschalige markt gecombineerd met heerlijke hapjes van ’t Ooijevaer en ’t Schaep en Shine Food en Drinks en maakte het tot een sfeervol geheel.

Marc van der Stelt van MS Fotografie maakte voor Strijen Info een leuke foto impressie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.