Gemeentewijzer brengt Gemeente Strijen in kaart

18

persfoto_Hoeksche_WaardSTRIJEN Gemeentewijzer uit Deventer heeft de gemeente Strijen in kaart gebracht. Afgelopen week zijn nieuwe kunststof plattegronden geplaatst op prominente locaties binnen de gemeente. Ook op www.gemeentewijzer.nl is de gemeente Strijen te vinden.

Gemeentewijzer.nl

Inwoners vinden op www.gemeentewijzer.nl/Strijen o.a. evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen uit de betreffende gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen.

Tip!

Op de website zijn leuke tips te vinden. Gemeentewijzer tipt bijvoorbeeld Streekmuseum Hoeksche Waard. In twee prachtige rijksmonumenten zie je hoe men vroeger leefde en werkte. Duidelijk wordt de ongelijkheid die vroeger bestond tussen heren en arbeiders en tussen mannen en vrouwen, maar daarnaast ook dat ze allemaal de Hoeksche Waard gevormd hebben tot wat ze nu is.

Gemeentewijzer is een multimediale en interactieve dienstverlener. Naast haar interactieve platform is zij exploitant van kunststof plattegronden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.