Zaterdag 8 november Groene Markt Strijen de lifestyle & biofood markt in Strijen

5

logo-Groene-Markt-StrijenSTRIJEN – Kijken, ruiken, proeven, snuffelen, luisteren en genieten midden in het centrum van Strijen. (Jaagpad) Tientallen kraampjes, een terras met een “groene lunchkaart”, live muziek, springkussen, proeverijen, gratis marktloterij en gezelligheid.

Tussen 09.00-14.30 uur bieden de marktdeelnemers met veel plezier hun “puur natuur”producten aan; AGF, jams, chutneys, havermout & muesli’s , superfoods, gedroogd fruit, schapen- en koeienkaas,  mosterd,  zuivel, koek, taart, heerlijkheden van pure cacao, vlees, zweedse fakkels, bak/braad/kookbenodigdheden, blenders & juicers en nog veel meer!…vrijwel allemaal uit onze eigen regio. Mensen die vaak zelf hun producten maken, die weten waar ze het over hebben, en trots zijn op hun product. Zij weten u precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit, waar het vandaan komt en hoe zij het geproduceerd hebben.

Kom ook eens proeven, ervaren en genieten van ouderwetse gezelligheid! Het Groene Marktplein ligt aan het Jaagpad, in de volksmond “De Kaai” genoemd, heerlijk langs het water.

Bezoek voor meer info www.groenemarktstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.