Spetterende opening van de Bommel Meubelen in Strijen

228

IMG_9768STRIJEN – Op donderdag avond 27 november 2014 om 18.30 was opening van de Bommel Meubelen in Strijen ruim 1000 mensen bezochten de opening van de Bommel Meubelen in Strijen . Iets meer dan een jaar geleden op 23 november 2013 brandde het pand van de Bommel Meubelen in Strijen af nu 368 dagen later was de opening van het nieuwe pand. 

Opening

Voordat de lasershow begon verrichtte Wethouder Paulien Tanja ( Pvda ) van de Gemeente Strijen de officiële opening samen met de kinderen van de directie. Burgemeester Aart – Jan Moerkerke stond in de file en kon er dus niet bij zijn. Na de druk op de rode knop starte een prachtige lasershow die u hieronder kunt bekijken.

Race tegen de Klok

Dankzij enorme inspanning is het nieuwe pand in 5 maanden uit de grond gestampt vertelde directeur Frank Winkelman tijdens de opening . Eind juli 2014 werd de eerste paal geslagen van het nieuwe pand en zelf in de weekenden en de bouwvakantie werd doorgewerkt om het pand af te krijgen op de gewenste datum 27 november 2014.

Het pand

Het nieuwe pand is duurzaam gebouwd en is mooi en overzichtelijk ingericht met allerlei soorten woonkamers met verschillende stijlen inrichting.De Bommel heeft naast de nieuwe woonwinkel in Strijen ook filialen in Utrecht, De Lier, Breda, Zoeterwoude-Rijndijk en Eindhoven.

Foto’s:

Foto’s: MS Fotografie | Marc van der Stelt

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.