Nieuw kinderdagverblijf opent in Strijen zijn deuren.

13

20140225meerwaardeSTRIJEN – Per 1 maart 2015 wordt er nieuwe kinderdagverblijf geopend in Strijen, in het pand OBS de Meerwaarde, Diepenhorstweg 1a. De opvang is kleinschalig van aard, er worden maximaal 12 kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 -4 jaar. Het kinderdagverblijf kan zicht vestigen in het pand omdat er vrije ruimtes in het gebouw zijn door het teruggelopen leerlingen aantal op de basisschool de Meerwaarde. Reden is dat Strijen een krimpgemeente is.

Er zal een nauwe samenwerking zijn met de Peuterspeelzaal en het wordt ook mogelijk om een combinatiepakket af te nemen van Peuterspeelzaal en Kinderopvang voor alle kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Belt of mailt u dan naar het Centraal Bureau op 0186 – 650020 of mail naar info@skoc-kinderopvang en vraag naar onze locatiemanager Diana de Ronde. Bekijk ook de website www.skoc-kinderopvang.nl

Uiteraard kunt u zich ook direct inschrijven klik hier


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.