Strijen wint eerste bekerwedstrijd tegen VFC 2

8

DSC_3425STRIJEN – In de eerste poulewedstrijd traden de Strijense kanaries aan tegen de reserves van VFC uit Vlaardingen- via een periode kampioenschappen in de voorgaande competitie waren zij toegelaten tot het hoofdtoernooi om de KNVB-beker en toonden zich een waardig tegenstander waaraan Strijen de handen vol had.

De ruststand was 0-0. Vlak na rust opende spits Sharlton Sambo de score, maar in de 75e minuut wist een goed doorzettende Dimitri van der Meer een fout in de Strijense verdediging af te straffen en de 1-1 aan te tekenen. In het laatste kwartier was het de excellerende Nigel Schaken, die  Strijen de zege bracht. Eerst scoorde hij in de 83e minuut 2-1 en vervolgens stelde hij in de 89e minuut Kevin Theuns in staat de 3-1 eindstand aan te tekenen.

Dinsdag 25 augustus speelt Strijen om 20.00 uur uit tegen WCR in Rhoon en vervolgens a.s. zaterdag de laatste poulewedstrijd tegen 2e klasser VDL, dat hun eerste wedstrijd tegen WCR met 1-0 winnend afsloot.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.