Poll: De Politie in Strijen moet begrip tonen voor de parkeerproblemen rondom de Sportclubs totdat nieuwe parkeerplaatsen gereed zijn ?

11

pollSTRIJEN – Zaterdag 29 Augustus  was het een enorme drukte met parkeren rondom de sportclubs op de Sportlaan in Strijen  .Er waren veel activiteiten bij de voetbal , de korfbal en in het zwembad werd diploma gezwommen. Alle parkeerplaatsen op de sportlaan waren hierdoor meer dan bezet en het was heel lastig om een parkeerplek te vinden.Uiteindelijk werd voor parkeerplekken uitgeweken naar alternatieve oplossingen. Binnen een maand gaat de Bibliotheek plat in Strijen en komen er daar parkeerplaatsen voor terug.

Helaas was de politie op zaterdag heel vroeg paraat en had geen begrip voor de gekozen alternatieven .Er werden al vroeg behoorlijk veel bekeuringen uitgedeeld in Strijen

Daarom aankomende week de volgende poll:

De politie in Strijen moet begrip tonen voor het parkeerprobleem rondom sportclubs in Strijen totdat de nieuwe parkeerplaatsen er zijn ?

  • 'De politie had een waarschuwing moeten geven in plaats van een bekeuring (42%, 186 Votes)
  • Gewoon bekeuren want je kan je auto ook verder weg zetten. (33%, 148 Votes)
  • Pas gaan bekeuren als de parkeerplaatsen op de plaats van de oude Bibliotheek gereed zijn. (25%, 110 Votes)
  • Geen mening (0%, 1 Votes)

Total Voters: 445

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.