Nieuwjaarsduik in de haven van Strijen voor Weeshuizen in Mozambique

54

IMG_0401STRIJEN – Op nieuwjaarsdag zijn de traditionele nieuwjaarsduiken in de Noordzee maar dit jaar willen 7 jongeren een nieuwjaarsduik nemen in de haven van Strijen. Zij doen dit niet alleen voor de lol maar ook omdat zij geld willen verzamelen om aankomende zomervakantie op werkvakantie te gaan in Mozambique.

Het project waar de jongeren zich voor in gaan zetten is Moz Kids. Moz kids is een christelijke non-profit organisatie die in het leven is geroepen om een verschil te maken voor kinderen in weeshuizen in Mozambique. Thara ’t Hart, Susanne Heesterman, Timo Koster, Debora de Ligt, Damian de Jong, Jasper Baars en Pim Vree vertrekken in juli voor drie weken naar Mozambique om daar hulp te gaan verlenen in en rondom drie weeshuizen in de omgeving van Maputo, de hoofdstad van Mozambique. Door middel van dit soort acties hopen zij hun reis te bekostigen.

Geïnteresseerde mensen zijn van harte uitgenodigd om de duik te komen aanschouwen en de jongeren aan te moedigen rond 14.00 uur in het haven, het Spui, te Strijen. Mochten er mensen of bedrijven zijn die willen sponseren of eventueel mee willen springen dan kunnen zij contact opnemen met Lex de Jong, Reigerstraat 23 te Strijen, 078 6743623 of lexdejong@chello.nl.

Wij hopen u te kunnen ontmoeten bij de duik of een andere actie van de jongeren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.