Knappe bekerwinst voor Strijen

18

DSC_7208STRIJEN – De basis van de overwinning tegen 2e klasser SSV’65 uit Goes was een sterke eerste helft waarin de Strijense PG Security Systems equipe de tegenstander overklaste. Reeds in de 7e minuut wist Awin van der Werff voorbereidend werk van Aaron Peres Maria doeltreffend af te ronden en stond de paal tot tweemaal een verhoging van de voorsprong in de weg, maar in de 40e minuut wist Joran Maliepaard op snelheid de defensie te verschalken en via de binnenkant van de paal  te scoren.

Na de rust bakten de Strijense kanaries er weinig van en was het aan keeper Natoe dos Santos te danken dat Strijen niet vernederd werd. Met enkele knappe reddingen en hulp van de lat hield hij zijn doel schoon tot de 75e minuut toen hij moest capituleren op een inzet van handenbinder Rick Mulder. In de 80e minuut besliste Karam Bensedjed de wedstrijd door voorbereidend werk van Desi Sanderse met een geplaatste kopbal af te ronden.

Door deze overwinning heeft Strijen zich geplaatst voor de volgende bekerronde. A.s. zaterdag begint het echte werk; n.l. de competitie in de 2e klasse D met gelijk een kraker tegen NSVV in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.