Inschrijving Vrijwilligersprijs Strijen 2016 gestart

4

uitreikingvrijwilprijs2014STRIJEN – Nadat in 2004 de allereerste Vrijwilligersprijs Strijen werd uitgereikt, kunnen voor de zevende keer in successie kandidaten worden aangemeld. De tweejaarlijkse gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 2 januari 2017. 

Potentiële kandidaten voor de Vrijwilligersprijs 2016 kunnen vanaf heden bij de gemeente worden opgegeven. Een jury, onder voorzitterschap van de burgemeester, maakt van de aanmeldingen in november een voordracht van vrijwilligers die voor de gemeentelijke erkenning in aanmerking kunnen komen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is het vervolgens aan de burgervader om aan één genomineerde de Vrijwilligersprijs uit te reiken.

Genomineerden dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dient een vrijwilliger zich structureel in te zetten voor de Strijense samenleving en moet een voorgedragen instelling/vereniging in de gemeente zijn gevestigd. De Vrijwilligersprijs van de gemeente Strijen wordt tweejaarlijks uitgeloofd. In 2014 ging de prijs naar mevrouw Willy Boender.

Kandidaten voor de Vrijwilligersprijs Strijen kunnen worden aangemeld via de gemeentelijke website www.strijen.nl. Nominaties kunnen tevens worden doorgegeven via het e-mailadres vrijwilligersprijs@strijen.nl.

Foto gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.