Strijen pakt de winst bij Spirit

9

img_9816Ouderkerk a/d IJssel – In een matige vertoning wist Strijen met 0-1 te winnen van Spirit en weet het zijn positie in het linkerrijje te handhaven.

Reeds na 3 minuten kreeg Karam Bensedjed een unieke mogelijkheid de score te openen. Na het onderscheppen van een foutieve terugspeelbal schoot hij vrij voor keeper Bas Haasnoot op de lat. Hoewel Strijen duidelijk de bovenliggende partij wist moest het uitkijken voor de uitvallen via de behendige Christian Schrader en Bjorn van Dijk. In de 26e minuut kregen de Strijense kanaries toch hun voorsprong. Na een hoekschop van Aaron Peres Maria knalde Desi Sanderse raak.

Na de rust was het wachten op het verhogen van de score, maar de meest riante mogelijkheden werden om zeep geholpen en hadden ze moeilijkheden om vrije ballen onder controle en in de ploeg te houden. Met een alles of niets offensief kwamen de Strijenaren nog onnodig in de problemen en mocht het keeper Natoe dos Santos dankbaar zijn dat hij inzetten van Bob van der Veen en Kevin Guttink uit de hoek tikte, waarmee hij een Strijense blamage kon voorkomen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.