Landelijk Atelier Weekend tijdens de Landelijke Kunstweek in Strijen en Maasdam

19

kunstweek187HOEKSCHE WAARD – Van 5 t/m 13 november wordt de Landelijke Kunstweek gehouden.Nieuw dit jaar is het Landelijk Atelier Weekend, op 5 en 6 november.

Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden.In de Hoeksche Waard zijn dat Arthur Bernard in Maasdam en Aris Roskam in Strijen.

In de woonkamer-galerie van Arthur Bernard zijn er nieuwe schilderijen van AB te zien, bronzen beelden van Yvonne Dollé-Gijzelaar, Yvo Teeuwen met Glas en Harald Jassoy  met 3D schilderijen. In het atelier wordt o.a. eerder aangekocht werk van diverse kunstenaars te koop aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.

Bij Aris Roskam in Strijen is nieuw werk te zien. De mede-exposanten tijdens het weekend zijn Gerard Bogaerds en Iris Roskam Er zijn schilderijen, drie dimensionale werken van glas, hout en metaal. Er is een werkende protowindwagen op de zolder van het atelier te bewonderen.

U bent van harte welkom.

Meer informatie bij kunstweek.nl, arthurbernard.com en arisroskam.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.