Koude douche voor Strijen bij Alexandria

20

Rotterdam – Ook het belangrijke duel tegen het in de onderste regionen verkerende Alexandria’66 werd door de Strijense kanaries verloren, waardoor zij slechts enkele puntjes van de onderste regionen verwijderd zijn.
Alexandria had de 34 jarige Angelos Kerasavopoulos van stal gehaald om samen met ex-prof Shayron Curiel en Chris Lever de ploeg op sleeptouw te nemen, waarin zij prima slaagden.

In de aanvangsfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en had Colin van den Berg pech dat zijn inzet op de lat eindigde. Aan de andere zijde zag Kerasavopoulos zijn inzet van de binnenkant van de paal in de handen van keeper Natoe dos Santos belanden. Het was uitstel van executie want in de 41e minuut kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Een voorzet van de linkervleugel werd door de vrijstaande Shayron Curiel ingekopt: 1-0. In de tweede helft ging er nauwelijks dreiging uit van de Strijenaren, hoewel Kevin Theuns in de 60e minuut pech had dat zijn inzet op de lat belandde. In de 62e minuut was de slimme Chris Lever dichtbij zijn 2e treffer, maar zijn omhaal ging net naast. Maar in de 67e minuut mocht hij zich wel laten bejubelen toen hij met een felle sprint de verdedigers zijn hielen liet zien en de bal in het Strijense doel schoof.

A.s. zaterdag ontvangt Strijen op eigen veld D.C.V. dat eveneens de prestatie van vorig seizoen nog niet kan evenaren. Een mooie gelegenheid voor Strijen om revanche te nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.