Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen in Strijen

8

kerstman-werp-boomSTRIJEN – De kerstdagen zijn weer op komst en dat betekent in Strijen: Het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen!

Zaterdag 17 december  a.s. zal vanaf 18.00 uur in Strijen wederom het   Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen  gehouden worden. Dit jaar is het alweer de 4e editie. De kampioenen van 2015  zullen dan ook hun titel moeten komen verdedigen.

Het  Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen vindt plaats  boven aan de Kaai in Strijen.  Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap.  Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig bij het Kersthuisje op de Kaai.  De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen  komt volledig ten goede aan het Roparun team DriemTiemStrien.

In Strijen vinden op 17 december  diverse activiteiten plaats in het dorp zoals zoals de boutmiddag bij de v.v. Strijen en op het dorp Ringsteken met trekpaarden en een lampionnenoptocht voor de kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.