Gemeente Strijen past openingstijden aan en gaat op afspraak werken

85

gemhuis2015STRIJEN – Met ingang van 1 januari 2017 wijzigen de openingstijden van het gemeentehuis van Strijen. De nieuwe openingsuren hebben met name betrekking op de afdeling Burgerzaken. De overige balies sluiten en gaan volledig op afspraak werken.

De nieuwe openingstijden van de afdeling Burgerzaken van de gemeente Strijen worden als volgt: maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 uur en iedere dinsdag 15.30-19.30 uur. Op de dinsdag betekent dit een uitbreiding ten opzichte van de huidige openingstijden. De overige balies in het gemeentehuis gaan met ingang van volgend jaar volledig werken op afspraak.

De laatste jaren heeft de digitalisering een enorme vlucht genomen. Steeds vaker worden zaken online geregeld. Zo is het niet meer nodig om voor een uittreksel uit het bevolkingsregister naar het gemeentehuis te komen. De huidige bezetting en openingstijden van het gemeentehuis van Strijen zijn echter nog gebaseerd op de tijd dat mensen fysiek bij Burgerzaken moesten langskomen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.