Aanslagen gemeentelijke en waterschapbelastingen komen weer op de mat

2

HOEKSCHE WAARD – In periode van 11 tot en met 25 februari verstuurt SVHW in totaal weer zo’n 700.000 aanslagen namens de deelnemende gemeenten, het waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard.

Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post. Om eventuele vragen goed te kunnen afhandelen, verruimt SVHW in de periode van 13 februari tot en met 3 maart de telefonische openingstijden van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur ((0186) 577 222 of (0800) 02 00 873). Om onnodig wachten te voorkomen, adviseert SVHW om niet direct na ontvangst van de aanslag en niet tussen 11.00 uur en 15.00 uur te bellen. Op www.svhw.nl staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Bovendien kan via het digitale loket ‘Mijn SVHW’ de gegevens worden ingezien en zo nodig gewijzigd, documenten worden gedownload of bezwaar gemaakt.
MijnOverheid

Inwoners die zijn/haar lokale belastingaanslagen voortaan liever digitaal willen ontvangen, kunnen dat regelen met de Berichtenbox van MijnOverheid. In de persoonlijke Berichtenbox staan bovendien berichten over bijvoorbeeld de eigen toeslagen, de kinderbijslag of het verlopen van het rijbewijs. Zijn er nieuwe berichten, dan wordt er automatisch een e-mail verstuurd. Inloggen op de Berichtenbox kan met DigiD op mijn.overheid.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.