50-jarigen Hoeksche Waard op de foto voor Cavent

72

STRIJEN – Cavent is op zoek naar alle mensen in de Hoeksche Waard die in 2017 50 jaar worden. Ook Cavent wordt dit jaar 50 en wil daarom graag met alle andere Sara’s en Abrahams uit de Hoeksche Waard op de foto. De foto zal paginagroot in de dorpskrant Het Kompas worden gepubliceerd. Zaterdag 17 juni is voor dit evenement gepland  en de foto wordt gemaakt door de beroemde groepsfotograaf Joop Reijngoud.

“Als we de statistieken er op naslaan zijn er in 1967 ongeveer duizend mensen in de Hoeksche Waard geboren. Die zijn of worden dit jaar dus ook allemaal vijftig” zegt Jan Windey, directeur van Cavent. “Een aantal daarvan is natuurlijk inmiddels vertrokken, maar daar zijn anderen die in 67 geboren zijn voor teruggekomen”. Cavent schat in dat met de mensen die in de afgelopen jaren naar de Hoeksche Waard verhuisd zijn er bij  er bij elkaar nu zo’n 1300  50-ers in de Hoeksche Waard wonen. Het zou mooi zijn om er daar zoveel mogelijk van op de foto te krijgen.

“We zijn een echte Hoeksche Waardse instelling” aldus Jan Windey. “Al onze cliënten komen hier vandaan en ook de meeste mensen die bij ons werken komen hier vandaan. We willen graag onze verbinding met Hoeksche Waard zichtbaar maken en dat kan je wel heel mooi doen met zo’n foto met zoveel mogelijk Hoeksche Waarders”.

Als je 50 jaar wordt hoort daar natuurlijk een  cadeautje bij dus voor alle deelnemers aan de fotosessie ligt er op  zaterdag 17 juni een cadeautje klaar.

Ook vijftig in 2017 en je wil meedoen? Meld je dan aan via foto@cavent.nl. Ken je iemand anders die geboren is in 1967? Vertel het door en help dan dit evenement te laten slagen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.