Strijen wint belangrijke wedstrijd tegen Spirit

19

Strijen – Een hardwerkende PG Security Equipment equipe deed prima zaken door de zege op Spirit, dat altijd een angstgegner was,en heeft een prima positie in de middenmoot van de 2e klasse D bereikt.

Strijen ging prima van start en zette de Spirit defensie onder druk en moest keeper Bastiaan Haasnoot diverse reddingen verrichten om zijn doel schoon te houden. Heel verrassend kwam Spirit in de 17e minuut op voorsprong toen Bjorn van Dijk bij de eerste de beste aanval profiteerde van een misverstand in de Strijense defensie. Via keeper Natoe dos Santos hobbelde de bal richting het Strijen doel en kreeg Rolf de Man de bal ongelukkig tegen zijn knie, waardoor de bal in het Strijense doel verdween. Hierna kroop de onzekerheid in de Strijense ploeg en was het afwachten hoe de wedstrijd verder zou verlopen. Nadat de solide keeper Natoe dos Santos in de 64e minuut met een prima redding de inzet van Ruben Slooff elimineerde kwamen de Strijense kanaries in de 66e minuut op gelijke hoogte toen Kevin Theuns een voorzet van de doorstomende Jeroen van Dam binnenwerkte en 1 minuut later kwamen de Strijenaren zelfs op voorsprong. Prima voorbereidend werk van Sharlton Sambo werd afgerond door Gregory Brader: 2-1. In de 90e minuut bracht Vincent Monster de 3-1 eindstand op het scorebord door een vrije trap, toegekend door de prima leidende 20-jarige scheidsrechter W. Brouwer uit Vlaardingen na het onderuit halen van Gregory Brader, snoeihard achter de verbouwereerde Bastiaan Haasnoot in het doel deponeerde.

A.s. zaterdag speelt Strijen thuis de Hoekschewaardse kraker tegen NSVV. Om 14.30 uur wordt afgetrapt onder leiding van scheidsrechter W. Roozeboom uit Vlaardingen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.