Voorjaarsprogramma Brede School Strijen

24

STRIJEN – Woensdag 22 februari aanstaande kan vanaf klokslag 20.00 uur weer worden ingeschreven voor de leuke workshops van de Brede School Strijen.

Het nieuwe voorjaarsprogramma is bestemd voor kinderen van 3-12 jaar, die in de gemeente Strijen wonen. Zij kunnen gratis deelnemen aan de diverse activiteiten van de Brede School Strijen. De workshops worden gegeven op diverse locaties in de gemeente Strijen, op diverse dagen na schooltijd.

In het Brede Schoolprogramma krijgen kinderen meer kansen zich te ontwikkelen. Dit kan zijn op op het gebied van kunst, sport, educatie en/of muziek. In twee projectperiodes, voor- en najaar, krijgen alle kinderen uit Strijen de gelegenheid gratis aan de workshops deel te nemen.De Brede School Strijen wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Strijen in samenwerking met: de basisscholen, een aantal sportverenigingen, peuterspeelzalen en Welzijn Hoeksche Waard.

Kijk voor meer informatie op de website van Welzijn Hoeksche Waard http://www.welzijnhoekschewaard.nl/brede-school of neem contact op met Jong-Strijen via 088 – 7308960 of info@jongstrijen.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.