Vergadering Gemeenteraad van Strijen

149

STRIJEN – Op dinsdag 28 maart a.s. om 20.00 uur wordt in de raadzaal van het gemeentehuis de volgende raadsvergadering gehouden. Na opening van de vergadering, onder agendapunt 3, is het mogelijk voor inwoners van Strijen het woord te voeren. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken, moet dit uiterlijk om 09.00 uur op de dag van de vergadering melden bij raadsgriffier M.A. Bourdrez; telefoon 088-64718204, e-mail michiel.bourdrez@strijen.nl. Elke spreker krijgt maximaal vijf minuten het woord.

De referendumverordening van de gemeente Strijen maakt het tevens mogelijk om over bepaalde concept raadsbesluiten een verzoek tot het houden van een referendum in te dienen. Voor informatie hierover verwijzen wij naar de betreffende verordening. Deze is te vinden op de gemeentelijke website. Ook kunt u voor informatie contact opnemen met de griffier, de heer M.A. Bourdrez.

Hieronder de onderwerpen die onder meer aan de orde komen. De volledige agenda is terug te vinden op de gemeentelijke website: www.strijen.nl.

  • Huisvestingsverordening 2017-2021 Strijen
  • 1e wijziging Legesverordening 2017 Strijen
  • Overzicht te autoriseren posten 2016 in het kader van rechtmatigheid
  • Controleprotocol jaarrekening 2016
  • Wijziging gemeenschappelijke regeling SVHW
  • Eindrapport Waarstaatjegemeente.nl 2016
  • Algemene Plaatselijke Verordening Strijen 2017

De vergadering is tevens live te beluisteren via de gemeentelijke website www.strijen.nl. Inwoners met een iPad kunnen de app Politiek Portaal gratis downloaden. Dit is de publieke versie van de applicatie waarmee de commissieleden vergaderen, waarin alleen de openbare stukken zichtbaar zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.