Afscheid Strijen spelers Vincent Monster en Kevin Theuns

567

STRIJEN – Op zaterdag 27 mei werd tijdens de afsluitende barbecue met de selectie van de v.v. Strijen , afscheid genomen van Strijen 1 spelers Vincent Monster en Kevin Theunis.
Kevin heeft zijn hele voetballeven bij Strijen gespeeld. Gewoon begonnen bij de F-jes en uiteindelijk 10 jaar in het eerste elftal.Kevin gaat nu zijn tijd besteden aan zijn prachtige jachthaven in Strijen Sas.

Vincent moet door een chronische blessure aan zijn knie , helaas al op jonge leeftijd stoppen met voetballen .Vincent begon als F-je bij Strijen , vertrok daarna naar de jeugd van Feijenoord , kwam terug bij Strijen en werd daar gescout door AZ, speelde daarna bij twee hoofdklassers en sloot de laatste twee jaar af bij de v.v. Strijen.Naast speler begeleidde hij het onder de 23 team.

Vincent en Kevin werden toegesproken door voorzitter Hans van der Kellen en door Strijen 1 speler Niels Konijnenburg en ontvingen welverdiende bloemen plus een waardebon en een prachtige actiefoto van zichzelf in Strijen tenue. De nadrukkelijke wens werd uitgesproken dat beide spelers ook in de toekomst bij Strijen betrokken zullen blijven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.