Outdoor Summer Fair op zaterdag 17 en zondag 18 juni in Strijen

422

STRIJEN – Al meer als 10 jaar lang organiseert Outdoor ZuidHolland een uniek evenement in Strijen. Elk jaar wil de organisatie haar bezoekers blijven verrassen, dit jaar staat Outdoor ZuidHolland volledig in Amerikaanse sferen!  

Zo krijgt Outdoor Summer Fair op zaterdag 17 en zondag 18 juni dit jaar een “USA tintje” . Naast exclusieve stands met mooie en exclusieve producten, kunnen bezoekers ook  genieten van een parade aan bikes and cars met merken zoals Cadillac, Corvette Chevrolet en Harley Davidson. De organisatie nodigt iedereen uit om met een echte American classics car of bike op 17 en 18 juni naar USA Outdoor Summer Fair te komen en de classic  aan het publiek te laten zien! Foodtrucks zorgen daarnaast  voor heerlijke culinaire versnaperingen,  er is livemuziek en entertainment,  en ook kids kunnen met diverse activiteiten hun hart ophalen.  Kortom:  proef en geniet  op 17 en 18 juni van ‘The American Days’!

Nieuw dit jaar is ook Het Hoekse TentFeest op zaterdagavond, een knettergek tentfeest met talloze artiesten, zoals de Snollebollekes, DJ Wipneus en Pim, Alex en DJ Barry.  Voor het Hoekse TentFeest zijn nog kaarten in de ticketshop verkrijgbaar.

Vanzelfsprekend vindt op het terrein tijdens het evenement ook het jaarlijkse concours hippique plaats. Op vrijdag wordt rond 16.30 uur gestart met een dressuur clinic van Internationaal Grand Prix Amazone Lynne Maas en een springclinic van Joep Raijmakers, (zoon van Piet Raijmakers Sr).  Zaterdag start de dressuur voor de paarden en pony’s en wordt er gestart met het springen voor pony’s en paarden. In de dressuurhoofdring  laten ruiters en amazones in de hoogste dressuurklassen hun proef zien met de Kür op Muziek. Zaterdagmiddag komen de allerkleinsten Bixie ruiters aan bod en mogen zij hun dressuurproefje en sprongetjes in het springparcours laten zien.

Om in de Amerikaanse sfeer te blijven zijn er op zaterdag  meerdere shows zoals kozakkenvoltige en een westernshow  in de hoofdspringpiste. Op zondag gaat het concours verder met dressuur en springen, en de dag zelf sluit spectaculair af. Zo is er de  Derby,  over een parcours van ruim een kilometer worden in een hoog tempo over natuurlijke hindernissen gesprongen zoals boomstammen, coniferen, strobalen en sloten. Outdoor ZuidHolland sluit dit jaar af met de spectaculaire American Car Challenge, waar ruiters proberen om over een American Classic Car te springen!

Bent u liefhebber van de paardensport, houd u van shoppen of een feestje, of wilt u genieten van wat Amerika u te bieden heeft? Kom dan gezellig naar Outdoor Zuid-Holland ! Kijk voor het definitieve programma op: www.outdoorzuidholland.com.

En het wordt nog leuker ..want dit jaar is de entree en  parkeren voor Outdoor Summer Fair op  zaterdag 17 en zondag 18 juni ,  GRATIS!

Hope te see you in Strijen!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.