Ruilmiddag voetbalplaatjes vv Strijen druk bezocht..

42

Op 27 augustus werd het jubileum van VV Strijen gevierd. Op deze dag is ook de voetbalplaatjes actie van start gegaan.

Alle pupillen, junioren en senioren die aan de jubileumdag hadden deelgenomen kregen een boek en een pakje plaatjes cadeau. Het sparen van de plaatjes kon beginnen. Er werden extra boodschappen ingeslagen bij de Albert Heijn om de boeken zo snel mogelijk vol te krijgen.

Op de woensdagavond ontstond er geheel spontaan zelfs een ruilbeurs, waar al heel wat plaatjes werden gewisseld van eigenaar. Op zaterdag 12 november werd er in de kantine een ruilmiddag georganiseerd. Om twaalf uur was het een drukte van belang en kon het ruilen beginnen. Kinderen, pappa’s, mamma’s en zelfs opa’s en oma’s kwamen om te kijken of hun ontbrekende plaatjes er bij zaten.

Kortom een heel geslaagde middag! Wij hopen dat iedereen zijn boek vol heeft kunnen plakken en zo een mooi aandenken heeft aan het 90 jarig jubileum van VV Strijen.Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.