Wintertentoonstelling druk bezocht

5

STRIJEN – De wintertentoonstelling van Kleindierensportvereniging GKC is weer druk bezocht afgelopen weekend.

De 310 ingezonden dieren werden vrijdags gekeurd door zes keurmeesters. En het publiek kon de dieren vrijdagavond en zaterdag bewonderen. Er was dit jaar bijzonder veel aandacht voor de hoenders om mee te gaan fokken. Kampioenen: Konijnen H v d Herik met een Alask; Grote Hoenders H Kruijthoff met een Zijdehoen; Dwerghoenders A de Geus met een Wyandottekriel; Cavia’s R Streefkerk. Bij de jeugd waren er ook kampioenen Jeffrey Komttebed was bij de konijnen de winnaar. Gijs de Kreek bij de grote hoenders en Jos de Geus bij de dwerghoenders.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.