Start verkoop woningen Strijen

10

STRIJEN – De Oranjewijk in Strijen wordt vernieuwd, in totaal in drie fasen. De eerste fase is de Julianastraat en de Achterstraat. Vandaag donderdag 15 december gaan daarvan de eerste woningen in de verkoop.

In de twee straten worden 22 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 7 koopwoningen aan de Julianastraat. Er is keuze uit een herenhuis, een hoekwoning en een type rijwoning. Alle drie de woningtypen hebben een woonoppervlak van ca. 153 m2 voor het herenhuis, ca. 117 m2 voor de hoekwoning en ca. 110 m2 voor de rijwoning. Ze hebben een ruime woonkamer, dubbele deuren naar de tuin, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een zolder waarmee men alle kanten op kan, aldus wooncorporatie HW Wonen.

De start verkoop van de woningen in de Julianastraat vindt plaats op 15 december a.s. van 18.00 tot 20.00 uur bij de Rabobank Strijen aan de Molenstraat 21 te Strijen.

Meer weten? Kijk dan op de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.