Bent u al aangemeld bij Burgernet ?

0

Begin oktober 2011 is in de regio Zuid-Holland-Zuid Burgernet van start gegaan. Aan alle SMS-Alert deelnemers is via een SMS bericht gevraagd om over te stappen. Nieuwe deelnemers kunnen zich via www.burgernet.nl aanmelden.  

Was u al abonnee van SMS-Alert? Dan ontvangt u nu automatisch alleen de sms-berichten van de politie via Burgernet. Wanneer u uw registratie afmaakt, krijgt u ook veiligheidsinformatie van uw gemeente en van de Veiligheidsregio per e-mail. Verder kunt u kiezen om, behalve sms-berichten, spraakberichten te ontvangen. Om uw registratie af te maken logt u in met uw mobiele nummer en het wachtwoord: Welkom01 (let op de hoofdletter)

In de huidige overgangsfase worden ook nog steeds SMS-Alert berichtjes verstuurd. Na verloop van tijd (ongeveer een jaar) wordt SMS-Alert afgesloten en worden de berichten alleen nog via Burgernet verzonden.