Strijensas verstoken van openbaar vervoer

11
Strijensas verstoken van openbaar vervoer.

Volgende week, van maandag 3 september t/m vrijdag 7 september rijden er tijdelijk geen bussen van en naar Strijensas.

Dit in verband met de asfalteringswerkzaamheden voor de nieuwe randweg. Reizigers worden verwezen naar de dichtstbijzijnde haltes aan de Schenkeldijk in Mookhoek en de bushalte aan de Julianastraat in Strijen.

Vanuit de Mookhoek rijdt er een busje naar ’t Weegje in ’s-Gravendeel. Vanaf de Julianastraat rijdt er eveneens een kleine bus (lijn 195) richting Numansdorp, via de Bovenweg, en vertrekken er bussen (lijnen 167, 177, 267) richting Heinenoord. Ook de scholierenbus, lijn 667, kan vanwege de afsluitingen tijdelijk niet rijden vanuit Strijensas richting Numansdorp.

Belbus

De belbus blijft in de avonduren overigens wel rijden van en naar Strijensas. Reserveringen voor deze bus dienen te worden gedaan via het speciale reserveringsnummer 088-0031800 (lokaal tarief). Deze centrale is 24 uur per dag bereikbaar. U dient uw reis uiterlijk een uur voor het vertrektijdstip vanaf uw halte te reserveren.

Bron: Gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.