6 December AD(H)D café in Strijen

18

De opening 1 november, van AD(H)D café Strijen was een succes. Veel informatie ontvangen van verschillende sprekers en de gasten die een 6tal stellingen hebben besproken. En zeker zo belangrijk, veel gezelligheid met elkaar.

Een verslag van de avond kunt u lezen door HIER te klikken . En het verslag over de stellingen kunt u HIER bekijken .

6 december is het zover dat de eerste contact avond plaats vindt. Hiervoor hebben we géén programma voor bereid, de opzet is n.l. laagdrempelig & informeel: lotgenoten contact, ervaringen uitwisselen, erkenning en herkenning, informatie verstrekking.

Bij deze is ieder, die affiniteit heeft met AD(H)D, van harte uit om 6 december naar het gezellige Restaurant Pinokkio te komen. Daar waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, daar ieder zich thuis mag voelen.

Het team van “AD(H)D café Strijen” hoopt u te mogen begroeten en neem gerust uw partner, vriend(in) of familie mee. Vanaf 20.00 uur staan Colien Cogenbach en Pauline van Roon, vrijwilligers/ervaringsdeskundigen, klaar u te ontvangen in Restaurant Pinokio,te woord te staan en waar mogelijk uw vragen te beantwoorden.

Ingestuurd persbericht


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.