Helpt u mee op de NLdoet dag op zaterdag 16 maart.

6

Oranje Fonds Etentje voor een ander LOGO FC_bij uDe tuin op het erf van Landgoed de Peerdegaerdt is ontworpen door Mien Ruijs. Jaarlijks ‘restaureren’ we een border. Tijdens de vrijwilligersdag van NL DOET zullen diverse vrijwilligers De Peerdegaerdt klaarstomen voor de zomer. Vrijwilligers kunnen kiezen uit diverse werkzaamheden, waaronder het aanleggen van een elzenhaag, planten van diverse bomen en vlinderstruiken, snoeiwerkzaamheden in het hakhoutbos en het aanleggen van takkenrillen.

Herstel van een plantenborder die recht doet aan het oorspronkelijke idee van Mien Ruijs maar daarnaast aangepast is aan omstandigheden van nu. De Peerdegaerdt zorgt voor koffie, thee en een uitgebreide lunch. We hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 16 maart van 9.30 uur tot 16.00 uur.!

  • Kruisdijk 4  b;
  • 3291 LH Strijen
De Peerdegaerdt is een landgoed in Strijen met een karakteristieke oude hoogstamperenboomgaard en een stoeterij. Bij de Peerdegaerdt zijn al jaren vrijwilligers actief voor het beheer van het landgoed. De Peerdegaerdt biedt ruimte aan verschillende activiteiten zoals buitenlessen waar basisschoolkinderen meer leren van de natuur en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.