Jongen lastig gevallen na voetbaltraining door man in witte caddy !!!

41

b682a797c9f4e27d1b8d4149b0a75845

Onderstaand bericht kregen wij door van de Voetbal Vereniging Strijen. Dit geldt dus niet alleen voor voetballers maar voor alle kinderen die s’avonds van huis gaan. De politie heeft de zaak in onderzoek maar heeft hiervoor Strijenaren nog niet gewaarschuwd.

___________________________________________________________

Extra aandacht gevraagd bij het naar huis laten gaan van uw kind(eren).

Donderdagavond 21 maart na de training is een jeugdspeler van onze vereniging op de parkeerplaats bij het Stockholmplein aangesproken door een man in een auto (waarschijnlijk een witte caddy) welke voorstelde hem thuis te brengen. Door adequaat te handelen heeft dit spelertje deze man weten kwijt te raken.

Wij vragen aan alle ouders dan ook extra alert te zijn en eventueel maatregelen te nemen bij het alleen naar huis laten gaan van uw kind(eren).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.