Nieuwe adverteerder: Oppas Bemiddelingsbureau De Buidelbeer

17

buidelbeer plVandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Oppas Bemiddelingsbureau De Buidelbeer wat per 1 september 2013 van start gaat in Strijen.

De Buidelbeer is een oppas bemiddelingsbureau in de Hoeksche Waard dat zorg draagt voor de bemiddeling tussen oppas en oppasaanvrager bij incidentiele opvang.

Wilt u er even tussen uit of u besluit op de dag zelf dat u vanavond wel eens lekker weg wil, maar een oppas regelen is niet meer mogelijk, dan kan De Buidelbeer uitkomst bieden. Wij bieden u incidentele opvang en u kunt bij ons terecht voor oppas wanneer dit nodig is.

De Buidelbeer wil natuurlijk niet dat uw kinderen zomaar bij iemand achter worden gelaten. Wij screenen onze oppassers, vragen om referenties en een verklaring omtrent gedrag. Ook hebben wij een intakegesprekken met de oppassers, zodat wij een goed beeld krijgen van de oppassers. Zo willen wij de beste oppasser voor u selecteren, die u met een gerust hart op uw kinderen kunt laten passen.

Oppas Bemiddelingsbureau De Buidelbeer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.