500e handtekening voor behoud PIN automaat ING Bank in Strijen is gezet.

20

1452394_570106153056220_375949826_nDe 500ste handtekening voor het behoud van de PIN-automaat in de Boompjesstraat van de ING Bank is gezet! En u kunt nog steeds bij Puk & Poppedijn uw handtekening zetten.

Opvallend is het aantal ingeleverde handtekeningen die na sluitingstijd in de bus zijn gegooid. We gaan proberen om een vertegenwoordiger van ING bij ons te krijgen om de handtekeningen in ontvangst te nemen.

Dit melde Puk & Poppedijn op hun Facebook account. De ING Bank heeft eerder laten weten dat ze van plan zijn de pin automaat willen verwijderen. Dit zou voor veel inwoners een slechte zaak zijn de andere pin automaat van de ING is gevesitd in de winkel van de AH in Strijen en is dus alleen bereikbaar tijdens de openingstijden ook is deze automaat vaak leeg of heeft storing.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.