Aanbieding: PC Checkup tot 1 januari 2014 voor maar 30 euro

3

Schermafbeelding 2013-11-27 om 16.07.09Jasper PC Service is gevestigd 20 km onder Rotterdam in de Hoeksche Waard in de gemeente Strijen en is er voor u als thuisgebruiker en voor het MKB in de plaatsen Strijen , Strijen Sas, Mookhoek, Maasdam.

Voor vele  diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Waaronder: Computerservice, Webdesign & Webhosting

TOT 1 JANUARI 2014 VOEREN WIJ EEN SERVICE BEURT AAN UW COMPUTER UIT VOOR MAAR 30 EURO NORMAAL IS DIT 35 EURO.

Direct afspreken dit kan door een email te sturen naar informatie@jasperpcservice.nl of kijk op onze website www.jasperpcservice.nl voor meer contact gegevens.

Servicebeurt voor pc en laptop
Als uw systeem traag begint te worden, er vreemde foutmeldingen in beeld komen en kortom niet meer naar behoren funcioneert, dan is uw systeem wellicht toe aan een servicebeurt.

Installeren van Computersystemen
Wij kunnen het fysiek aansluiten van uw computer verzorgen maar ook het opnieuw installeren van uw besturingssysteem zoals Microsoft Windows. Ook kunnen we vervolgens andere softwarepakketten op uw computer installeren, natuurlijk kunnen wij ook uw computer upgraden naar de allernieuwste Windows 8 versie.

Thuisnetwerken
Wij installeren thuisnetwerken in een handomdraai, deel uw bestanden en printers met alle andere computers in het netwerk.

Problemen met Internet en Email
Heeft u dat uw internet soms uitvalt of krijgt u helemaal geen verbinding? Verstuurt uw email zich niet als u dat wil of heeft u een naar virus opgelopen via het internet? Jasper PC Service helpt u hier vanaf.

ADSL/Kabel/Draadloos internet installatie
U heeft een nieuwe internet verbinding aangevraagd of bent overgestapt naar een nieuwe provider en komt niet uit de doos vol kabels en instructieboekjes? Jasper PC Service kan uw nieuwe internet verbinding zonder problemen aansluiten en bijna altijd goedkoper dan de monteur van uw internet provider. Heeft u uw internet geüpgrade met een draadloze verbindingsmogelijkheid? Zorg ervoor dat deze correct is ingesteld en beveiligd, wij kunnen dit voor u realiseren.

Vergroten van uw opslag/werkgeheugen
Tegenwoordig gaan we steeds meer data bewaren op onze computer en worden programma’s steeds intensiever. Daarom is het belangrijk genoeg opslag ruimte en werkgeheugen te hebben. Een upgrade is eenvoudig uit te voeren door ons en zonder verlies van uw huidige data.

Advies bij aankoop nieuwe hardware
U zoekt een nieuwe computer, laptop, printer, scanner of iets anders voor uw computer. U twijfelt nog wat u precies nodig heeft, vraag het aan Jasper PC Service. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken en tevens kunnen wij de meeste computer randapparatuur  artikelen ook voor een scherpe prijs (inclusief installatie bij u thuis) leveren.

Virus en Spam problemen
Heeft uw computer of laptop een virus infectie opgelopen of zit deze vol advertenties en wordt u gek van de spam emails? Wij kunnen u helpen met een spamfilter en goede anti virus software.