Oud burgemeester van Strijen Jac Klijs geeft presentatie over nieuwe havenstrategie

14

Klijs_620Op uitnodiging van burgemeester Aart-Jan Moerkerke houdt oud-burgemeester Jac Klijs, nu van de gemeente Moerdijk, volgende week een presentatie over onder meer de nieuwe havenstrategie van Moerdijk.

De presentatie wordt gehouden tijdens de maandelijkse vergadering van de commissie Algemene Bestuurlijkse Aangelegenhede (ABA), donderdag 6 maart 2014. Voor deze presentatie zijn ook de leden van de commissie Wonen & Werken uitgenodigd.

Volgende week komt ook de adviescommissie Financiën en Economische Zaken nog bij elkaar. De vergaderingen van de commissies Maatschappelijke Zaken en Wonen en Werken gaan, wegen onvoldoende agendapunten, niet door(!).

Na opening van de vergadering, onder agendapunt 3, is het mogelijk voor inwoners van Strijen het woord te voeren. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken, moet dit uiterlijk om 09.00 uur op de dag van de vergadering melden bij de griffier; telefoon 078-6748204, e-mail raadsgriffier@strijen.nl. Elke spreker krijgt maximaal vijf minuten het woord. Hieronder de data van de vergaderingen met vermelding van enkele agendapunten. De volledige agenda’s zijn hier terug te vinden.

COMMISSIE FINANCIËN EN ECONOMISCHE ZAKEN – WOENSDAG 5 MAART 2014 AANVANG 20.00 UUR
Aan de orde komt onder meer:

  • Te autoriseren posten 2013 in het kader van rechtmatigheid.

COMMISSIE ALGEMENE BESTUURLIJKE AANGELEGENHEDEN – DONDERDAG 6 MAART 2014 AANVANG 20.00 UUR
Aan de orde komt onder meer:

  • Presentatie o.m. Havenstrategie Gemeente Moerdijk.
  • Wijziging gemeenschappelijke regeling SOHW.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.