Geer en Goor aanwezig bij open dag Zorgboerderij de Lindehoeve in Mookhoek

88

6770STRIJEN – Op 15 augustus 2014 zullen ze er allebei zijn, Geer en Goor. Dan houdt zorgboerderij de Lindehoeve haar jaarlijkse open dag.

Wilt u wel eens weten hoe het werken met mensen met een verstandelijke beperking op een boerderij gaat of wilt u gewoon lekker proeven van natuurlijke producten van de Lindehoeve én die van collega-zorgboerderijen? Dat kan allemaal op 15 augustus.Kom kijken bij de Lindehoeve aan de Mookhoek 111 in Mookhoek. Laat u rondleiden door de tuinen, maak kennis met Geer en Goor (de varkens dus) of Ben en Jerry (de pony’s) en laat u uitleggen hoe milieuvriendelijk kleinschalig boeren in zijn werk gaat.

Cliënten en medewerkers van de Lindehoeve vertellen u graag wat het werken op een zorgboerderij voor hen betekent.In diverse kramen zullen zorgboerderijen en andere producenten van verantwoord voedsel hun werk uitleggen en zijn hun producten te koop.

Het begint allemaal om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Contactinformatie:

  • Lokatie: Mookhoek 111, Mookhoek
  • Organisator: Stichting Cavent
  • Website: www.cavent.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.