Nieuwe adverteerder: bar / restaurant / snackbar Het Plein Strijen

23

Schermafbeelding 2014-10-12 om 18.12.06Vandaag heten wij bar / restaurant / snackbar Het Plein Strijen welkom als adverteerder op Strijen Info.

Het Plein is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Strijen. Begonnen in 1985 en in maart 2010 is het Plein officieel overgenomen door moeder en dochter, Erna & Sonja.
U kunt bij het Plein terecht voor een drankje en een hapje. Maar dat is lang niet het enige. We hebben ook een snackbar waar u uw eten kunt afhalen, of wat dacht u van ons restaurant waar u gezellig kunt eten. Ook hebben we regelmatig een wisselende kaart voor frisse nieuwe gerechten. Verder hebben we ook een zaal voor feesten en partijen.

Wie zijn wij

Sinds maart 2010 is het Plein overgenomen door Sonja en Erna. Doordat ze beiden al werkzaam waren in het bedrijf waren ze al goed op de hoogte over hoe het in zijn werk ging. Toch blijft het een leuke uitdaging voor ze. Sinds Sonja en Erna het hebben overgenomen zijn er een aantal dingen veranderd en verbeterd. Tot op de dag van vandaag leiden ze met plezier het bedrijf en een leuk team er om heen hebben is alleen maar mooi meegenomen!

Het Plein bakt alle snacks in zuiver plantaardige olie volgens de regels van het“Verantwoord Frituren”. Dit geldt zowel voor de snackbar en in ons restaurant. Vloeibaar frituurvet bevat meer onverzadigde vetzuren dan vast frituurvet en is daardoor gezonder. Vloeibare producten hebben een hoog gehalte aan goede onverzadigde vetzuren en een laag gehalte aan verzadigde transvetten.Hier mee kunt u er vanuit gaan dat onze frites met de grootste zorg worden bereid en met behulp van de beste apparatuur!

Kortom, volop mogelijkheden bij ‘t Plein! Kijk voor meer informatie verder op onze website www.hetpleinstrijen.com .

Heeft u nog vragen? Dan is het geen probleem om contact met ons op te nemen via email of telefoon! (078-674-4593)