Boompjes 21 uit Strijen op de dinsdagen extra geopend!

3

boompjesgrootStrijen – Vanaf 18 november is Boompjes 21 gevestigd aan de Boompjesstraat 21 in Strijen op de dinsdagen extra geopend!

Ons bedrijf is gevestigd in een authentieke meubelzaak in het centrum van Strijen. De winkel heeft de looks van de jaren 70 en dit behouden we zoveel mogelijk voor de gezellige, huiselijke sfeer.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Meubelen, nieuw en gebruikt.
  • Accessoires, nieuw en gebruikt.
  • Ontruiming
  • Verkoopstyling
  • Interieuradvies

Om u dit aan te kunnen bieden zijn wij altijd op pad om voor u leuke spullen te vinden die vrijwel altijd uniek zijn of in hele kleine aantallen geproduceerd zijn. Wekelijks wordt de winkel aangevuld, daardoor is ons aanbod steeds zeer gevarieerd. Onze goederen zijn afkomstig uit eigen land, Frankrijk, Roemenië en Bulgarije.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel maar u bent ook altijd welkom voor alleen een bakje koffie of thee en een gezellig praatje in onze koffiehoek! Sindskort hebben wij een lift in onze winkel en daardoor is de winkel voor iedereen toegangekelijk

Graag tot ziens!
Ans en Lyanne