Band Woodwind live op zaterdag 9 mei bij de Voetbal Vereniging Strijen

14

a Woodwind oktober 2013STRIJEN – Na afloop van de wedstrijd Strijen – Drechtstreek  treedt om ca. 17.00 uur de Hoeksche Waardse Country Rockband Woodwind op in de kantine van de Voetbal Vereniging Strijen.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is Gratis

Over de band Woodwind:

Na in de zeventiger jaren een country rock groep gevormd te hebben en in de regio veel succesvolle optredens te hebben verzorgd, verliezen de leden elkaar uit het oog. Vele jaren later komen ze elkaar weer tegen. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Waarom waren ze eigenlijk uit elkaar gegaan? Waar is hun lange haar gebleven? Wat is er terecht gekomen van idealen, overtuigingen, capaciteiten, relaties, twijfels, geldgebrek, frustraties en… is de magie van de zeventiger jaren nog steeds aanwezig?

Na afloop van het programma bent u, net als de muzikanten na al die jaren, niet veel wijzer geworden. Wel heeft u kunnen genieten van een uitermate afwisselend muzikaal programma. Het repertoire bestaat uit min of meer bekende nummers afgewisseld met eigen werk. Hoewel een uitgebreid arsenaal aan invloeden van de laatste decennia te horen is, blijven de ingredienten: Rock, Folk en Country altijd aanwezig.

Doordat vijf bandleden zingen en het overige bandlid een zangverbod heeft, valt er zeker ook vocaal wat te beleven. Het gebruik van zowel electrische als accoustische gitaren geeft Woodwind een aangename sound, terwijl instrumentwisselingen met verschillende gitaren, pedalsteel, mandoline en monharmonica’s het ook voor de bandleden zelf spannend houdt.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Kruijthof BandenserviceVerkeersrijschool Zuid-West Nederland en Aardappelhandel John Kruijthof.