Uitslag poll: Inwoners Strijen vinden kruispunt Trambaan / Oud-Bonaventurasedijk: Gevaarlijk, onlogisch en onoverzichtelijk

1
Nieuwe situatie

Strijen -Het  vernieuwde kruispunt Trambaan / Oud-Bonaventurasedijk is sinds enkele weken weer geopend.  De gemeente Strijen wil het autoverkeer zoveel mogelijk van de randweg gebruik laten maken en heeft daarom het nieuwe gedeelte van de trambaan ook als 30 km zone ingericht.

Inwoners van Strijen stemden massaal op de poll die de website Strijen Info de afgelopen week op de site had staan.  Inwoners reageerden op Facebook met reacties het is te wachten op het eerste ongeluk. Fietsers zijn al van hun sokken gereden, een aandachts punt voor de gemeente Strijen dus.

De uitslag van de poll:

Het vernieuwde kruispunt Trambaan / Oud-Bonaventurasedijk is

  • Gevaarlijk (50%, 477 Votes)
  • Onlogisch (23%, 224 Votes)
  • Onoverzichtelijk (17%, 166 Votes)
  • Aan verbetering toe (3%, 33 Votes)
  • Prima (3%, 33 Votes)
  • Een verbetering (2%, 22 Votes)

Total Voters: 955

Laden ... Laden ...

Onderstaand de oude situatie en de nieuwe situatie op foto: