DB Mode Strijen bestaat 25 jaar! en viert 3 dagen feest… Draag uw steentje bij aan Nepal!

40

dbmode25jaarSTRIJENDB Mode bestaat september 2015 25 jaar. Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij willen onze vaste klandizie bedanken! Daarom vieren we op 24-25 en 26 september feest!

DB Mode draagt al vele jaren goede doelen een warm hart toe. Er is een dorpje in Nepal, Thulo Parsel waar wij al jaren kleding naartoe zenden.Dit kleine dorpje is meedogenloos getroffen door de aardbeving van 25 april jl. De huizen zijn volledig ingestort en de mensen zijn hun vertrouwen in een veilig onderkomen kwijt. Zij leven daar momenteel onder zeilen en dat terwijl het regenseizoen in volle gang is.. Een bevriend echtpaar van ons heeft een stichting opgericht “Helping Thulo Parsel” (met eigen facebook pagina !) met het doel om geld op te halen om de mensen in dit dorpje weer een echt huis te geven. De oprichters, Hans en Fabienne Buijing  gaan in november met een aantal aannemers en een woninginrichter naar het dorpje toe om daar daadwerkelijk een aantal huizen te  bouwen. Zij geven daar gelijk training on the job, zodat de Nepalezen opgeleid worden om in de toekomst zelf huizen te bouwen, die enigszins aardbevingproof zijn.

En wij als DB Mode en DB WorkWear gaan letterlijk ons steentje bijdragen. DB WorkWear sponsort de veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van de weldoeners uit Nederland.

Bij DB Mode komt er een rad van Fortuin in de winkel te staan. Elke kopende klant mag aan het rad draaien en draait in ieder geval een korting voor zichzelf. Daarnaast mag de klant van ons een steen plaatsen op de maquette (die uiteindelijk de bouw van het huis laat zien), die een waarde vertegenwoordigt van  € 5,00. Deze wordt door DB Mode geschonken . Natuurlijk staat het de klant vrij om ook 1 of meerdere steentjes te kopen.

Op het Rad komen ook geweldig te winnen prijzen voorbij, die gesponsord zijn door vele groothandels waar ik zaken mee doe! Ook hiervan gaat een deel naar de bouw van de huizen.Om het feest compleet te maken zijn er alle dagen koffie met gebak. Op vrijdagavond een spectaculaire modeshow  in de Kerkstraat voor onze winkel! Met een rode loper, muziek, zitjes en natuurlijk een hapje en een drankje. Deze vindt plaats rond half 8 ’s avonds.

En last but not least hebben we zaterdag live muziek van het dixieband duo “ Rood en de Groot”!!!

Kortom het wordt een geweldig feest met een prachtig doel!!!

dbmode25jaar