Oktober aanbiedingen van de Kaas Sensatie uit Strijen

1

Strijen – Ook in September weer overheerlijke aanbiedingen van de Kaas Sensatie uit Strijen.

 

Kaassensatie-week-39

De Kaas Sensatie is een kaasdelicatessenwinkel met het grootste assortiment kaas van de Hoeksche Waard. Na vijf jaar een winkel te hebben gehad in winkelcentrum Zevenkamp te Rotterdam en na één jaar markthandel te hebben bedreven, zijn we in februari 2009 gevestigd in Strijen. Na een korte periode van vijf maanden in de Boompjesstraat zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Kerkstraat 43 te Strijen, naast het museum. In februari 2013 hebben we het pand naast ons erbij betrokken. Daardoor konden we ons assortiment verder uitbreiden en kunnen we onze klanten beter en gemakkelijker bedienen. Graag tot ziens in onze winkel!

  • Openingstijden maandag gesloten dinsdag – vrijdag 08:00 – 17:30 uur zaterdag 08:00 – 16:00 uur