Met een snelle en goed beveiligde computer de herfst tegemoet in Strijen

4

Schermafbeelding-2015-01-21-om-00.43.11Strijen – Niet iedereen heeft de tijd of de kennis om een PC of laptop goed te onderhouden. Terwijl dit juist zo belangrijk is voor de levensduur van het apparaat! Voor inwoners van Strijen  is daarvoor Jasper PC Service.

Computer APK

Wordt uw computer steeds trager? Of krijgt deze te maken met andere kuren?  Dit kan komen doordat de computer automatisch software binnenhaalt, er veel bestanden zijn opgeslagen of virussen zich hebben genesteld.Met de Computer-APK lopen wij heel uw pc na voor een voordelig tarief.

Nieuwe computer ?

U heeft een of wilt een nieuwe computer! Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk aan de slag.  Wij adviseren wat u het beste kunt aanschaffen na een gesprek met ons.Na het aanschaffen van de computer moet de computer worden aangesloten en ingesteld… hoe pakt u dat aan? Wij komen graag bij uw langs voor een snelle en juiste computer-installatie. En geven u ook handige tips voor het gebruik van uw nieuwe computer en zetten tevens uw data over.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.