Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen 19 december te Strijen

12

Kerstman werp boomSTRIJEN – Zaterdag 19 december a.s. zal vanaf 17.00 uur in Strijen wederom het  Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen gehouden worden. De kampioenen van vorig jaar zullen dan hun titel moeten komen verdedigen.

Het 3e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen vindt die dag plaats boven aan de Kaai in Strijen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap. Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig vanaf 17.00 uur bij het Kersthuisje op de Kaai. De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen komt volledig ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dit de Roparun. De eerste 100 werpers ontvangen daarnaast een typisch aandenken!

In Strijen vindt het “Kerst & Wintergevoel” al vanaf donderdag 17 december plaats met o.a. een overdekte Kerstmarkt. Zaterdag 19 december is de Kerstsfeeravond in het dorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.