Zwemmers ZV Strijen zwemmen vierde en laatste deel van de vierkamp

114

ZwembadApollo_Pagina_2Strijen – Zaterdag 7 mei is in het eigen zwembad van Zwemvereniging Strijen het vierde en laatste deel van de vierkamp gezwommen. Naast ZV Strijen hebben de zwemverenigingen ZVVS, de Duck en SG SCOM/de Zeehond deelgenomen aan deze vierkamp.

Ondanks het mooie weer was er behoorlijk wat publiek in het zwembad aanwezig om de zwemmers aan te moedigen. Er is door de zwemmers van ZV Strijen prima gezwommen. Ze behaalden samen 16 medailles, 4x goud, 6x zilver en 6x brons. Er werd 14 keer een persoonlijk record gezwommen. Frances de Visser won 2 medailles, goud en zilver. Christian Schenk pakte goud en brons. Yanick Leunisse en Anouk van der Beek wonnen beiden een gouden medaille. Sam Beer won zilver en brons, en verbeterde tevens zijn eigen clubrecord op de 100 meter vrije slag. Femke de Vreede was goed voor 2x zilver. Tara Booij en Paul Notenboom wonnen beiden ook zilver, daarnaast won Paul Notenboom ook nog 1x brons. Brons was er ook voor Sanne van Meijeren, Naomi Veldhoen en Kevin Poiesz.

De eerstvolgende wedstrijd op de agenda voor ZV Strijen is het vijfde deel van de regiocompetitie op 21 mei in Alblasserdam.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.