Skate Event in Strijen

507

Strijen – Hallo, mijn naam is Line Bosman, ik ben dertien jaar oud en ik kom uit Strijen. Ik moet voor mijn school een maatschappelijk stage lopen van dertig uur, deze stage doe ik bij Welzijn Hoeksche Waard.

Ik organiseer voor mijn stage een Skate Event. Dit event zal plaatsnemen op  zaterdag 8 april 2017 en als het door weersomstandigheden geannuleerd wordt, organiseren wij het op zaterdag 15 april. Het event zal plaatsvinden op de skatebaan in Strijen. Alle skaters/ skateboarders / steppers uit heel de Hoeksche Waard zijn welkom! Het Skate Event zal opgedeeld worden in 4 leeftijdscategorie├źn: 6-8 jaar, 9-12 jaar, 13-15 jaar en 16 +.

Het event begint om 13.00 uur en zal doorgaan tot 18.00 uur.

Deelname kost 2 euro en inschrijving vindt plaats op de dag zelf tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Er zullen ervaren juryleden aanwezig zijn die de winnaars uit de groep pikken, die vervolgens een leuke prijs ontvangen!

Ben jij een skater uit de Hoeksche Waard kom dan 8 April naar het Skate Event Strijen!

Uiteraard hebben we voor dit event ook nog wat helpende handjes nodig (EHBO, tentopzetters en afbrekers, catering, sponsors en jury), heeft u zin en tijd om ons te komen helpen op zaterdag 8 april mail ons dan via info@jongstrijen.nl.