Uitslag poll: Ruime meerderheid is voor het aanpassen van de kruising Schenkeldijk / randweg

271

Strijen – De gemeente Strijen wil de kruising op de Schenkeldijk en de Randweg van Strijen aanpassen dit vanwege weerstand van weggebruikers en idiote draaimanoeuvres die weggebruikers momenteel maken voor dat ze de rotonde bereiken.  84 procent ( 344 stemmen ) van de stemmers is voor het voorstel van de gemeente en 16 procent (67 stemmen) is tegen het plan.

Via Facebook lieten de stemmers via reacties ook weten dat ze ook graag zien dat er weer een rechtdoor mogelijkheid komt op de kruising. En dat ze de kruising Weelsedijk randweg ook graag aangepast zien.

Bestuurders moeten in de huidige situatie als ze op de kruising naar links willen eerst naar rechts om 400 meter te draaien bij de rotonde en zo op de andere weghelft komen.  Enkele bewoners van de Schenkeldijk hebben protest aangetekend bij de gemeente Strijen omdat ze bang zijn dat het verkeer en de geluidsoverlast van het verkeer gaat toenemen na het aanpassen van de kruising. Voor de aanleg van de randweg kon verkeer altijd alleen maar rechtdoor op dit stuk

De gemeente Strijen wil het kruispunt op de Schenkeldijk / randweg aanpassen zodat verkeer ook naar links op de randweg kan. Hier ben ik...

  • Voor (84%, 344 Votes)
  • Tegen (16%, 67 Votes)

Total Voters: 411

Laden ... Laden ...