Ventura Sport wint matige wedstrijd

68

Harmelen – De tweede wedstrijd in de zaal is ook in winst omgezet, in Harmelen werd tegenstander Thor verslagen. In een matige wedstrijd waarin Ventura Sport duidelijk de bovenliggende partij was, maar vergat dit in score uit te drukken werd het 10-15.

In de eerste helft was al snel duidelijk dat Ventura Sport niet veel te duchten had van tegenstander Thor. De ploeg uit Strijen was veel beter korfbal- en speltechnisch, echter vielen de doelpunten niet makkelijk en mede door vecht- en werkkorfbal bleef Thor enigszins in het spoor van de Strijenaren. Door sterk te verdedigen sloeg Ventura Sport wel al snel een gat naar 1-8, echter vergat de ploeg hierna door te drukken. Thor kwam terug tot 3-8 bij rust.

Na rust deed Thor er nog fysiek een schepje bovenop en Ventura Sport was niet in staat om verder afstand te nemen. De wedstrijd kabbelde verder en het fysieke Thor kwam nog even dichtbij bij 8-13. Ondanks wat frustratie over het fysieke spel was het de betere ploeg die aan het langste eind trok en de punten meenam naar Strijen, eindstand 10-15.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten, waarbij er het maximaal haalbare aantal punten is behaald. De volgende wedstrijd is tegen Luno uit Linschoten. Een onbekende ploeg voor Ventura Sport, maar beide ploegen hebben de volle buit uit de eerste 2 wedstrijden behaald. De wedstrijd begint om 15.45 uur in Heinenoord. I.v.m. de Sinterklaas viering in Strijen moet Ventura Sport uitwijken naar Heinenoord om de “thuiswedstrijd” tegen Luno te spelen.

Doelpuntenmakers: Nathan Visser/Arnold in’t Veld 4, Sanne van der Maas 3, Siebe Buitendijk 2 en Marlissa Seton/Naidja van Aelst ieder 1.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.